Promocija strukovnih zanimanja u Koprivničko-križevačkoj županiji

Zaštita privatnosti

Koprivničko-križevačka županija prepoznaje važnost zaštite privatnosti, sigurnosti i zaštite podataka za korisnike naših usluga i svih osoba koje s nama dođu u kontakt, stoga je naš cilj ponuditi zaštitu za sve naše operacije te implementirati dosljedna pravila i procedure.

Ova izjava o zaštiti privatnosti informira vas o našim praksama zaštite i mogućnostima odabira načina prikupljanja i korištenja podataka o vama. Ova se izjava o zaštiti privatnosti odnosi na sve web stranice, domene, usluge, i aplikacije u našem vlasništvu te na sve naše zaposlene.

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka, EC 2019/679. Prikupljene podatke čuvat ćemo na primjeren način i osigurati njihovu povjerljivost. Prikupljene podatke nećemo prosljeđivati trećim osobama bez vašeg izričitog dopuštenja. Svaka osoba ima pravo uvida u zbirku osobnih podataka, zahtijevati pristup svojim osobnim podacima i mijenjati ih, ima pravo na pravo na popravak, zaborav, ograničenje obrade, prigovor i prijenos podataka te u svakom trenutku smije otkazati odobrenje za uporabu osobnih podataka, zahtijevati promjenu podataka ili brisanje iz baze podataka. To možete učiniti tako da pošaljete zahtjev pisanim putem ili osobno, dolaskom na našu adresu.

Što je kolačić

Kolačić je mala tekstna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri pregledavanju njegovih različitih stranica.

Upotreba kolačića

Stranica koristi kolačiće kao alat za automatsko prikupljanje podataka o vrsti preglednika i adresi internetskog protokola korisnika koji posjećuje stranicu. Prikupljeni podaci koriste se u svrhu optimizacije web stranice te identifikacije pri sljedećem posjetu. Stranic se služi Google Analytics statistikom. Pravila o kolacčićima treć́e strane potražite na Google Analytics.

Kako onemogućiti kolačiće?

Želite li onemogućiti spremanje kolačića na svoje računalo, možete to učiniti. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama Vašeg web preglednika. Evo pregleda kako onemogućiti kolačiće u sklopu pojedinog preglednika. Ako onemogućite kolačiće, ne jamčimo hoće li naša web stranica raditi onako kako smo mi to zamislili.

Službenik za zaštitu podataka: Vesna Pribeg Peričić, dipl. iur.
Telefon za kontakt: 048/658 253
e-mail za kontakt: vesna.pribeg@kckzz.hr
Fizička adresa organizacije: Koprivničko-križevačka županija, Ulica Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica

Odaberi pravo zanimanje i kreni u avanturu života u kojoj sam/a određuješ vlastiti put

Znaš što želiš upisati?

Upiši se