SREDNJA ŠKOLA KOPRIVNICA Ravnateljica Gregurić: Ostala su samo tri prazna mjesta, najveći interes bio je za zanimanja farmaceutski tehničar, fizioterapeutski tehničar i ekonomist

S jako dobrim upisnim rezultatima može se pohvaliti Srednja škola u Koprivnici gdje su ostala samo tri mjesta za upis na jesenskom roku i to za zanimanje prodavač.

Izuzetno smo zadovoljni ovogodišnjim upisima koji su protekli vrlo uspješno kao i prošlih godina. Zabilježen je veliki interes za zanimanja koja nudimo te je na početnih 210 upisnih mjesta bilo sveukupno 1281 prijava po svim prioritetima. Najveći interes bio je za zanimanja farmaceutski tehničar, fizioterapeutski tehničar i ekonomist - kazala jer Manuela Gregurić, ravnateljica spomenute škole. 

Zanimanju prodavač provodi se prema modelu dualnog obrazovanja.

Prodavač  je ujedno i jedino trogodišnje zanimanje u ponudi naše škole na ovogodišnjim upisima. Za  trogodišnja zanimanja je općenito zabilježen pad interesa zadnjih godina te se trogodišnja zanimanja, u pravilu, popunjavaju u jesenskom roku. Iz iskustva očekujemo da će se i ova tri mjesta popuniti na jesen - zaključuje ravnateljica Gregurić. 

Objavljeno: 02.08.2019.