Radnik uspješna križevačka tvrtka nudi učenicama velike mjesečne stipendije, praksu i sigurno zaposlenje

Radnik uspješna građevinska tvrtka koja je dobitnik brojnih certifikata i priznanja za vrhunsko poslovanje, koja već dugi niz godina posluje i na njemačkog tržištu, nudi atraktivne stipendije i uvjete za sve učenike koji se već sada odlučuju za buduće zanimanje. Želite li već sada odlučiti s čim ćete se baviti u budućnosti, imati sigurnu i atraktivnu plaću, raditi u Hrvatskoj ili Njemačkoj – tvrtka Radnik pravi je poslodavac za vas.

Tvrtka Radnik u suradnji sa Srednjom školom „Ivan Seljanec“ u Križevcima za sve zainteresirane učenike koji se još nisu odlučili za srednju školu, a zanimaju ih strukovna zanimanja - monter oplatnih sustava (tesar, zidar) nudi sljedeće uvjete:

- stipendiju u iznosu od 800,00 kuna mjesečno za cijeli period pohađanja srednje škole (trogodišnje ili četverogodišnje)

- obavljanje stručne prakse i nagrada za vrijeme praktičnog rada

- zaposlenje i zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme na radnom mjestu monter oplatnih sustava - tesar, zidar i sl.

- stimulativna i atraktivna plaća

- mogućnost nastavka školovanja uz stipendiju za građevinskog tehničara, poslovođu ili inženjera građevinarstva

- mogućnost stručnog usavršavanja uz rad, napredovanje u struci i hijerarhiji tvrtke

- mogućnost besplatnih udžbenika

- mogućnost besplatne zaštitne radne odjeće

- osigurana praktična nastava

- mogućnost fakultativnih  predmeta učenicima u svrhu olakšanog nastavka školovanja

- mogućnost nastavka školovanja kao redovnih učenika uz polaganje razlikovnih ispita

 

Cijenjene molbe za odobrenje stipendije (pismeno ili usmeno) molim dostaviti na adresu:

Radnik d.d., Kralja Tomislava 45, 48260 Križevci ili na tajništvo Srednje škole „Ivan Seljanec“ u Križevcima. Za dodatne informacije nazovite na broj telefona: 048/279-310, 099/210-5727 ili e-mail: kadrovska@radnik.hr. Više informacija o strukovnim zanimanjima možete pronaći na portalu www.psz-kckzz.hr

Objavljeno: 05.07.2018.